Υλοποίηση της δράσης «Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη Φλόγα της καρδιάς» από τη Στ’ τάξη του σχολείου μας

Υλοποίηση της δράσης «Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη Φλόγα της καρδιάς» από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ’ τάξης του σχολείου μας

Έως σήμερα, περισσότεροι από 570 άνθρωποι, εκπρόσωποι τάξεων, δημοτικών, ομάδων, ΚΔΑΠ, ιδρυμάτων δήλωσαν συμμετοχή για να απλώσουν EYTYXIA, να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές τους και να συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό για τον Σύλλογο Γονέων με Νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ (https://www.floga.org.gr/).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ’ τάξης, με πρωτοβουλία της κας Μαρίας Λιανού, υλοποίησαν ήδη τις δυο πρώτες φάσεις της δράσης, συζητώντας για το νόημα της ευτυχίας και ζωγραφίζοντας μπλουζάκια για όσα τους δίνουν χαρά. Τα μπλουζάκια θα απλωθούν στο προαύλιο του σχολείου την Πέμπτη 1/2/2024 ως μια προσπάθεια επικοινωνίας του πραγματικού νοήματος της ευτυχίας στα παιδιά όλων των τάξεων.

Για το τρίτο μέρος της δράσης, γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί, θα βοηθήσουν τα παιδιά στη συγκέντρωση χρημάτων για τον κουμπαρά της Φλόγας, προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό, καθώς οποιαδήποτε συμβολή είναι χρήσιμη στον μεγάλο κουμπαρά όπου όλα μαζί προστίθενται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η βραβευμένη αυτή δράση έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλά σχολεία της Κύπρου (πάνω από 100, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 ευρώ στηρίζοντας αντίστοιχο σύλλογο). Εμείς καλούμαστε να συνεχίσουμε την «αλυσίδα ευτυχίας». Η φλόγα της καρδιάς έχει ήδη δυναμώσει για τα καλά.

Ενώνουμε δυνάμεις για έναν καλύτερο κόσμο!